Новые наборы Academie: экономия 48%, очень удачное наполнение - крем+маска

Дуже вигідні і вдалі по наповненню нові набори професійної косметики Academie.

У кожному наборі - крем і маска, тобто комплекс, який складають основу догляду за шкірою обличчя. Набори упаковані в симпатичні яскраві косметички. Економія в порівнянні з покупкою засобів окремо 43-48%!

Набір №1 Academie Visage

підійде для всіх типів шкіри, у т.ч. зрілої.

Економія 48%


Набір Академі Візаж (Academie Visage) для все тіпів кожи

Набір Academie Visage - це два засоби, які завжди повинні бути в косметичці - універсальний крем для щоденного догляду і маска для щотижневого. Крем "Сьоме чудо" в поєднанні з зволожуючою стимулюючої маскою наситить і зволожить вашу шкіру, зробить її гладкою і бархатистою, ніжною і свіжою.

У складі набору:

Крем "Сьоме чудо" , 50 мл

Поживний крем "Сьоме чудо", завдяки наявності в ньому рослинних компонентів і соєвих протеїнів прекрасно розгладжує шкіру, живить і наповнює її.

Зволожуюча стимулююча маска , 50 мл

Маска використовується і як щотижневий догляд (1-2 рази на тиждень), і як маска миттєвої краси, коли буквально в лічені хвилини необхідно привести в порядок шкіру, відновити її тонус, поліпшити колір обличчя.

кораловий косметичка


Набір №2 Academie Aromatherapie

для нормальної і схильної до сухості шкіри, в т.ч. зрілої

Економія 48%

Набір Aromatherapie - розкішній комплект по догляд за шкірою лица, шії и декольте.

Набір Aromatherapie - це два ароматних, ефективних и Неймовірно пріємніх кошти, Які насітять и зволожать вашу шкіру, додадуть їй сяйво, зроблять ее ніжною и бархатистою.

Набір Aromatherapie - це чудовий подарунок для вас и ваших Близько.

У складі набору:

Пожівній крем "гасконській зливу" , 50 мл

Універсальний крем "гасконській зливу" відмінно насітіть вашу шкіру, вірівняє колір лица, розгладіть дрібні зморшкі, Зроби шкіру гладкою и пружньою.

Маска-сяйво "Бургундська чорна смородина" , 50 мл

Ця маска призначила для регулярного щотижнева догляд, а такоже может застосовуватіся в якості маски миттєвої краси: що входять до ее складу компоненти моментально покращать стан Вашої кожи, вона стане свіжою и сяючою.

жовта косметичка

Набір №3 Academie Derm Acte

для всіх типів кожи, особливо чутлівої, втомленої, пошкодженої або збезводненої

Економія 43%

Набір Derm Acte - це шикарний комплект з двох космецевтических ЗАСОБІВ, что базуються на новітніх наукових розробка медичної науки.

Набір Derm Acte - це два засоби, основним компонентом якіх є гіалуронова кислота, яка ефективна зволожує шкіру, захіщає від передчасно старіння, бореться з Вже вініклі віковімі змінамі.

У складі набору:

Зволожуючій крем , 50 мл

Крем з ніжною текстурою, швидко всмоктується; міттєво зволожує шкіру, надає їй Свіжість, м'якість, пружність и еластичність. Гіалуронова кислота в поєднанні з рослини компонентами Швидко відновлює шкіру после стресів и несприятливого впліву навколишнього середовища.

Мультівітамінна маска , 50 мл

Гіалуронова кислота в комплексі з вітамінамі надає Воістину чарівне Вплив: шкіра Виглядає свіжою, насіченою и зволоженою, колір лица Рівний, дрібні зморшкі розгладженими.

блакитна косметичка

23 октября 2015

Написать комментарий

Мы автоматически определили ваш язык как русский.
Вы можете сменить его здесь:

Українська Російська