Забудьте про пігментацію з новинками від Академі!

Давайте поговоримо про проблему гіперпігментації. Ці темні ділянки шкіри, які іноді називають віковими плямами або, як їх називають французи, «les madallions des cemitiere» тобто «цвинтарними медалями», можуть змусити вас почувати себе старими та втомленими.

На щастя, в більшості випадків ви можете запобігти появі цієї пігментації. Але, якщо вже надто пізно, і у вас вже є гіперпігментована шкіра, ми все одно можемо допомогти вам за допомогою наших суперефективних засобів!

Академії подбали про всіх своїх споживачів і тому випустили аж дві новинки, що ідеально доповнюють одна одну у боротьбі з гіперпігментацією. У плям немає жодних шансів!

1. Наносимо освітлюючу коригуючу сироватку Derm Acte Even Complexion Corrector Serum, що допомагає зробити шкіру бездоганною на вигляд і на дотик. Зменшує прояв пігментних плям (їх розмір, інтенсивність), звужує пори, надає тривалу матуючу дію та захищає шкіру від щоденного агресивного впливу навколишнього середовища. Спосіб застосування досить простий - вам всього лиш потрібно нанести її на очищену шкіру та дочекатися вбирання.

2. Одразу після сироватки наносимо освітлюючий крем Derm Acte Even Complexion Illuminating - догляд неймовірної дії з текучою текстурою коригує появу темних плям, вирівнює колір обличчя та відновлює шкіру, створюючи гладку текстуру і сяючий колір обличчя. Це подвійний удар по пігментації! Застосування легке - просто нанесіть легкими масажними рухами на все обличчя, шию та декольте. 

Ось і все, за деякий час активного користування ви побачите неймовірний результат! Але майте на увазі, що пігментні п'ятна дуже швидко з'являються від прямого сонячного впливу, тому не забувайте, будь ласка, наносити захист від УФ!

06 жовтня 2022

коментар

  • Бердникова Лариса 25 листопада 2022 11:49
    Хочу знать цену набора

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська