Сяйво і Магія: Нові Набори від Academie

Подаруйте собі диво краси та сяйва з приголомшливими новинками від Academie. Представляємо чотири унікальні продукти, які стануть справжніми скарбами у вашій рутині догляду за шкірою.

Адвент-календар Academie: Чарівність Ваших Днів

Адвент-календар Academie - це справжнє диво, яке дарує вам красу щодня напередодні свят. Цей календар натхненний чотирма природними елементами – Землею, Водою, Вогнем та Повітрям. Усередині кожних дверцят ховається секрет краси, включаючи ексклюзивні засоби для догляду за шкірою, які відновлять ваш зовнішній вигляд і подарують неймовірне задоволення.

"Вогняне Сяйво Radiance" - Ваш Шлях до Сяяння

Набір "Вогняне Сяйво" - це ідеальне поєднання догляду та естетики. Аквабальзам з екстрактом абрикосу дарує негайний ефект, усуваючи ознаки втоми та пожвавлюючи шкіру. Маска "Абрикосове Сяйво" зміцнює захисну систему шкіри, надаючи їй миттєве сяйво. Цей набір чудово втілює елемент Вогню, гарантуючи шкірі яскраве сяйво та сонячний колір обличчя.

Набір "Сьоме Чудо Seve Miracle" - Секрет Бездоганної Шкіри

"Сьоме Чудо" - це новий набір, який несе в собі секрет бездоганної шкіри. Супервітамінний зволожуючий крем і 3Д бальзам для губ допоможуть зменшити ознаки старіння і подарують вашій шкірі зволоження, на яке вона заслуговує. Це не просто догляд, це мистецтво збереження молодості

"Зволоження Derm Acte" - Відновлення гідробалансу

"Зволоження" – це новий набір, який гарантує відновлення та гідратацію. Супервітамінний зволожуючий крем із ультратонкою текстурою миттєво зволожить та згладить ознаки втоми. Мультивітамінна маска, натхненна методами мезотерапії, відновить оптимальний рівень зволоження та зміцнить захисну систему шкіри, одночасно борючись із ознаками старіння.

Пориньте у світ магії та краси з новими продуктами від Academie. Кожен із цих наборів приносить із собою неймовірне задоволення та результати, які говорять самі за себе. Отримайте відчуття зволоженої, сяючої шкіри, і надайте собі впевненості та натхнення, які можна знайти тільки у світі краси.

Зв'яжіться з нашим менеджером, щоб оформити  замовлення і втілити у життя вашу мрію про досконалу шкіру!

02 листопада 2023

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська