Потужна ліфтинг новинка для шиї та декольте!

Шия і декольте - це зони, за якими часто забувають доглядати, але вони можуть вплинути на зовнішній вигляд і видати вік. Щоб боротися з ознаками старіння на цих зонах багато людей звертаються до використання ліфтинг-крему. Давайте розглянемо, чому ліфтинг крем для шиї і декольте важливий і як він може допомогти зберегти молодість шкіри.

Що таке ліфтинг-крем?

Це косметичний засіб, спеціально розроблений для боротьби з ознаками старіння на певних зонах. Як правило, до складу входять компоненти, які допомагають підвищити пружність шкіри та зменшити зморшки.

Чому ліфтинг-крем для шиї та декольте важливий?

Шкіра на шиї та декольте часто виявляється більш тонкою і схильною до зморшок, ніж шкіра на інших частинах тіла. Це може бути пов'язано з тим, що вони отримують менше уваги у процесі догляду. Ось кілька причин, чому цей засіб важливий:

1. Допомагає збільшити пружність шкіри

Як ми вже згадували, шкіра на шиї та декольте може втратити пружність із часом. Ліфтинг-креми містять компоненти, які можуть допомогти підвищити еластичність, що робить її більш підтягнутою та молодою.

2. Зменшує зморшки та інші  вікові ознаки

Ліфтинг-креми містять такі компоненти, як ретинол, гіалуронова кислота та пептиди, які можуть допомогти зменшити зморшки та інші ознаки старіння на шиї та декольте.

3. Допомагає покращити текстуру шкіри

Ліфтинг-креми можуть допомогти покращити текстуру дерми, роблячи її більш гладкою та м'якою.

Враховуючи все сказане вище, Академі винайшли потужну ліфтинг новинку, що допоможе вам боротися з ознаками старості - Derm Acte Lifting Cream for Neck and Décolleté. Крем містить високоефективні активні компоненти, які покращують тонус та текстуру шкіри, борються зі зморшками та забезпечують потужний захист від навколишнього середовища. Він миттєво вбирається та не залишає жирних слідів, а також дарує приємне відчуття свіжості та зволоження.

За допомогою нашого ліфтинг-крему для шиї та декольте ви зможете забути про неприємні ознаки старіння, такі як сухість, втрата пружності та тонусу шкіри, а також зморшки та дрібні лінії. Ваша шкіра стане молодою, здоровою та красивою, викликаючи захоплення та захоплення у оточуючих.

Ефективність засобу стала реальною завдяки вмісту унікальних інгредієнтів, які забезпечують потужний ліфтинг-ефект та допомагають боротися з ознаками в'янення шкіри. Концентрація цих активних речовин аж 13%!

  • Пептиди – синергетична комбінація біоміметичного трипептиду та тетрапептиду. Вони активують синтез колагену, фібронектину та гіалуронової кислоти, підвищують щільність шкіри та зменшують зморшки. Також надають шкірі пружність та тонус.
  • Олео-освітлювальний комплекс - суміш трьох рослин (білої котячої м'яти, висівок та солодки) на основі запатентованої технології екстракції допомагає вирівняти колір обличчя, освітлити шкіру та зменшити пігментні плями.
  • Полісахариди лляного насіння - зволожують та покращують текстуру шкіри. Ефективно впливаючи на шкірні волокна, зміцнюють структуру шкіри та уповільнюють старіння шкіри. Крім того, вони також зміцнюють епідерміс і підтягують контури обличчя.

Ми рекомендуємо використовувати ліфтинг-крем для шиї та декольте ввечері та вранці, після очищення шкіри та нанесення тонера, для максимального ефекту. А поєднуючи його з сироваткою Intensive Wrinkle Corrector Serum ви отримаєте 100% результат.

Не пропустіть шанс повернути вашій шкірі молодість та пружність за допомогою новинки від Academie! Спробуйте її вже сьогодні, і не пошкодуєте про свій вибір!

23 лютого 2023

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська