Новинка Academie Aromatherapie: перлиновий крем «Вишневий цвіт Провансу»

Academie Scientifique de Beaute представили новинку - Відновлювальний перлиновий крем «Вишневий цвіт Провансу» для в'янучої шкіри 45+. Крем таїть в собі продуману органічну формулу, яка на 98,3% складається з інгредієнтів натурального походження. Поповнення торкнулося лінійки Academie Aromatherapie, тому крім шикарного омолоджуючого ефекту, очікуємо ще й неповторну аромокомпозицію, яка подумки віднесе нас у французьке літо з квітучими лавандовими полями.


Відновлювальний перлиновий крем «Вишневий цвіт Провансу» поєднує в собі ніжну текстуру і високі технології виробництва. У суспензію на водній основі введені мікро-перлини поживних ефірних масел. Формула, створена із застосуванням інкапсуляції, захищає тендітні активні компоненти від змішання з базою крему, забезпечуючи тим самим їх контрольоване вивільнення вже безпосередньо на шкірі. Таким чином, підвищується ефективність продукту, знижує ймовірність появи роздратування, спрощується проникнення поживних речовин через ліпідний бар'єр.

Танучу текстуру визначає наявність маслянистих перлинних капсул на основі ефірних масел зеленого мирта і безсмертника. Препарат добре себе показує на млявій шкірі зі зморшками. Після використання крему шкіра виглядає насиченою і пружною. Тьмяний колір обличчя наповнюється молодим сяйвом, зникають ознаки втоми, зморшки розгладжуються, шкіра набуває молодого тонусу.

22 травня 2019

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська