Новинка! Спрей проти забруднень Academie на основі термальної води

Ми живемо в світі, де чисте повітря стає неймовірною рідкістю. Весь наш організм щодня отримує «свіжу» дозу нових забруднень: викиди від підприємств, вихлопи автомобілів, офісний пил і так далі, і так далі. Ми цим дихаємо, ми в цьому живемо. На шкірі осідає величезна кількість забруднюючих її небажаних елементів (це важкі метали, гази, тютюновий дим, пестициди та інші «супутники» сучасної людини). Як підсумок - забиті пори, тьмяний колір обличчя, втрата тонусу шкіри, а також - запальні і алергічні висипання в будь-якому віці.

Як убезпечити шкіру від негативного впливу навколишнього середовища?

Найважливіше завдання - очищення. Як правило, ми не очищаємо шкіру протягом дня (а це вкрай необхідно!). Це не завжди зручно, для цього часто немає умов, та й необхідних косметичних засобів.

Academie розробила унікальний спрей проти забруднень: ви можете використовувати його в міру необхідності, підтримуючи необхідний рівень захисту Вашої шкіри протягом дня.

Як це працює: спрей проти забруднень Academie створює на шкірі невидиму захисну плівку, яка захищає Вашу шкіру від впливу забруднень, як побутових, так і промислових.

Додатковий ефект: спрей - термальна вода Academie прекрасно фіксує макіяж.

Спрей підійде для всіх типів шкіри, у тому числі чутливої. Він буде незамінний для жителів мегаполісів, а також якщо Ви курите або багато часу проводите серед кращих.

На 85% складається з термальної води з Південних Піренеїв (глибина залягання - 64 метри). Ця вода містить мінеральні солі, мікроелементи, сірку. Їх поєднання забезпечує доведений зволожуючий, заспокійливий і антиоксидантний ефект.

Спрей від забруднень від Academie в продажу з квітня!


25 березня 2017

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська