Новинки: подарункові набори на честь 130-ти річчя Academie!

На честь 130-ти річчя бренду Académie Scientifique de Beauté, бренд випустив лімітовані набори: для вікової і чутливої шкіри, в кожному з яких - повнорозмірний must have засіб, а також два засоби в міні-форматі, один з яких - ексклюзивний, недоступний в роздрібному продажі! Перевага наборів - це їх ціна, адже два міні-засоби ви отримуєте В ПОДАРУНОК!

Набір "Анти руж" - це три необхідних косметичних препарати для догляду за чутливою, схильної до почервоніння, подразнень, алергії і куперозу, шкірою. Включає:
- Програму проти почервоніння (50 мл - повний формат);
Заспокійливу маску-SOS проти почервоніння (20 мл) - ПОДАРУНОК;
- Ексклюзивний засіб - Гоммаж для чутливої шкіри (20 мл) - ПОДАРУНОК.

Дія препаратів спрямована не тільки на базовий догляд (зволоження, живлення, відновлення, захист, відлущування), але і на заспокоєння подразненої шкіри, зняття почервоніння і свербіння, а також зниження реактивності шкіри на подразники.

Антивіковий набір "Гіпоалергенна лінія" - це тріо засобів по догляду за шкірою з віковими змінами - як незначними, так і більш серйозними. Засоби підходять для будь-якого типу вікової шкіри.

У наборі:
- Поживний крем "7 диво" (50 мл - повний формат);
- Крем-ліфтинг для обличчя та шиї (20 мл) - ПОДАРУНОК!
- Ексклюзивний засіб - маска "Едельвейс" (20 мл) - ПОДАРУНОК!

Дія засобів набору направлена на глибоке живлення і зволоження шкіри, зміцнення її захисного бар'єру, відновлення регенеративних функцій, розгладження зморшок і складок, відновлення втраченого об'єму, корекцію контурів обличчя, а також поліпшення загального стану шкіри обличчя.

16 жовтня 2020

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська