Увага! Зміна складу подарункових наборів!

Шановні покупці!

Набори до 8-го Березня виявилися дуже популярними, і в базовій комплектації закінчилися буквально за кілька днів! Але ж до свята ще далеко! І ми, трохи змінивши склад (додавши інший подарунок), знову пропонуємо їх Вам! Економія - 15% + подарунок на вибір!

Набір №1 "Дінастіан + Рожева інфузія" 1. Крем для контуру очей Дінастіан 2. Нічний крем "Рожева інфузія" 3. Подарунок на вибір Набір №2 "Сяйво шкіри" 1. Абрикосовий крем аква-бальзам Сяйво шкіри 2. Абрикосова сироватка Сяйво шкіри 3. Подарунок на вибір


В якості подарунка Ви можете отримати на вибір:

1. Лакову брендовану косметичку як та, що зображена на малюнку вище (без наповнення). Цей корисний аксесуар сподобається всім, хто любить стильні речі. Колір чорний або сірий.

2. Комплект "Еко-сумка Academie + косметична пов'язка на голову". Сумка досить великого розміру, має щільні міцні ручки, витримує досить велику вагу, компактно складається. З нею Ви можете пройтися по магазинах, попрямувати в спортзал, басейн або на пляж. А пов'язка стане Вашою незамінною помічницею в щоденному догляді.

Кількість аксесуарів обмежена.

03 березня 2018

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська