Найочікуваніші новинки 2022 року: чекаємо надходження на склад

Сяйво - запорука краси та результат здорової, пружної, підтягнутої шкіри. Щоб оживити епідерміс, фахівці французької косметологічної лабораторії Academie Scientifique de Beaute створили лінію засобів Seve Miracle.

Культовий крем Seve Miracle, який багато років є одним з найпопулярніших засобів Academie, отримав потужних "помічників " - серум для обличчя та крем для очей. Утрьох вони перевернуть ваше уявлення про домашній догляд за шкірою з ознаками в'янення!

Лінія Seve Miracle - повноцінний комплекс по догляду за шкірою, який дієво відновлює і глибоко живить в'янучий епідерміс. Основним інгредієнтом є екстракт ірису, що реструктурує шкірні покриви. Формули на 98% складаються із компонентів природного походження.

Отже, зустрічайте:

1. Відновлюючий денний/нічний крем Seve Miracle The Cream;

Через 50 років після свого створення крем Seve Miracle не втрачає своєї популярності, а допомагає відстрочити появу зморшок. Запатентована формула крему в 1969 році, досі є символом досконалості, секрет якої передається з покоління в покоління. Створена на основі ноу-хау аптекаря, вона складається з інгредієнтів натурального походження, що мають реструктуруючі та поживні властивості.

Віск, витягнутий з плодів та насіння олійної пальми, пом'якшує та інтенсивно живить. Рослинний гліцерин, відомий своїми зволожуючими властивостями, реструктурує та вирівнює мікрорельєф шкіри. Завдяки омолоджуючим властивостям екстракту ірису цей крем допомагає підтримувати тонус шкіри та зміцнює її бар'єрну функцію.

Результат від використання:

  • 100% більш пружна шкіра;
  • 100% гладка шкіра;
  • 100% насичена шкіра;
  • 100% сяючий колір обличчя.

Як застосовувати?

Вранці та/або ввечері на очищену шкіру, після нанесення Seve Miracle - Le Serum, нанесіть легкими масажними рухами на обличчя, шию та зону декольте.

2. Відновлююча сироватка для щоденного застосування Seve Miracle The Serum;

Відома ефективність Seve Miracle зосереджена у відновлюючій сироватці. Багата екстрактом ірису, вона допомагає посилити біомеханічні властивості шкіри (тонус, пружність).

Формула цього засобу містить живильні та антиоксидантні активні інгредієнти. Органічна арганова олія регенерує, забезпечуючи неперевершений комфорт. Вітамін Е захищає шкіру від передчасного старіння, розгладжуючи зморшки. Ідеальна для використання разом із кремом.

Результат від використання:

  • 100% більш пружна шкіра;
  • 96% розгладжені тонкі лінії та зморшки;
  • 100% відновлена шкіра;
  • 100% сяючий колір обличчя.

Як застосовувати?

Вранці та/або ввечері на очищену шкіру нанести легкими масажними рухами на обличчя, шию та зону декольте.
Після цього нанесіть Seve Miracle – The Cream.

3. Відновлюючий гель-крем для очей і повік Seve Miracle The Eyes.

Гель для очей і повік Seve Miracle чудово зміцнює та відновлює, надаючи здорового сяйва шкірі навколо очей. Даний продукт покращує зовнішній вигляд, бореться з набряклістю і темними колами завдяки дренуючій дії кофеїну. Протизастійна та зволожуюча формула, що містить гіалуронову кислоту, розгладжує та помітно зменшує тонкі лінії. Також допомагає добре зміцнити вії.

Результат від використання:

  • 100% згладжений контур очей;
  • 91% укріплені вії;
  • 100% світлий вигляд шкіри;
  • 100% підходить для тих, хто має контактні лінзи.

Як застосовувати?

Вранці та/або ввечері на очищену шкіру нанесіть кілька крапель гелю на контур навколо очей. Нанесіть пальцями на лінію вій для зміцнення.

При регулярному застосуванні косметики Академі Seve Miracle спостерігається видимий омолоджуючий ефект, який триватиме довгий час! Тепер боротьба зі зморшками стала набагато простішою і результативнішою, а ідеальна шкіра обличчя перестала бути нездійсненною мрією.

Новинки Seve Miracle зовсім скоро вже у продажу!

16 лютого 2022

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська