Нова антивікова лінія Youth Repair вже у продажу!


Académie Scientifique de Beauté оновлює ряд антивікових преміум-засобів для інтенсивного омолодження шкіри і збереження її молодості! Цілих 7 засобів-бестселерів отримують нову, удосконалену формулу, доповнену ефективними компонентами для швидкого і стійкого результату, а також новий дизайн.

У нову колекцію входять:

- активна сироватка-бустер Формюль Мервейз ,
- стимулююча зволожуюча маска ,
- абсолютний відновлюючий догляд,
- підтягаючий догляд для обличчя та шиї,
- зволожуючий регенеруючий догляд,
- 3D бальзам для губ
- крем-маска для контуру очей і губ.

Оновлена лінійка антивікових засобів отримала назву Youth Repair (з англ. - відновлення молодості). Дія препаратів спрямована на посилену боротьбу з вже існуючими віковими ознаками, запобігання їх появи, уповільнення процесів старіння і підтримку природних функцій шкіри. У колекції Youth Repair представлені формули для різних вікових груп - як для шкіри з першими віковими ознаками, так і для догляду за шкірою після менопаузи.

Ключовим компонентом, що входять до складу кожного засобу є екстракт плодів обліпихи крушіновідной - джерело вітамінів групи В, провітамна А (каротину), а також С і Е - відомих потужних антиоксидантів. Цей компонент допомагає боротися з окислювальним стресом, який є однією з основних причин старіння шкіри. Екстракт плода обліпихи володіє сильними регенерують, загоює пошкодження, перешкоджає старінню, стимулює синтез колагену, розгладжує зморшки, покращуючи овал обличчя, повертаючи шкірі еластичність і пружність. Дубильні речовини, якими багатий екстракт обліпихи, тонізують і зміцнюють шкіру. Має прекрасні живильні, зволожуючі і смгячающіе властивості.

Слідкуйте за оновленнями - нова лінійка незабаром у продажу на academie.com.ua!

28 квітня 2021

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська