Косметичні сироватки Academie: що це таке, як застосовувати, як купити зі знижкою в нашому магазині

Що таке сироватка? Чим сироватка відрізняється від крему? Як використовуються сироватки Academie в професійному і домашнього догляду. Відповісти на ці питання ми постаралися в нашій статті:

Сироватки Academie: професійна косметика в щоденному догляді

Пропонуємо Вам 3 варіанти найвигіднішої покупки косметики Academie , про яку йдеться в статті:

1. Купуйте будь-який "дует" (сироватка + крем), згаданий в статті, і отримайте знижку 20% на другу одиницю в дуеті. Знижку менеджер порахує Вам в ручному режимі.

2. Вигідна пропозиція для покупки "омолоджуючого дуету". Купіть інтенсивну омолоджуючу сироватку + набір міні-сайз , що складається з 3-х одиниць інтенсивного омолоджуючого крему (загальний об'єм крему - 45 мл). Загальна вартість складе 1900 грн (економія тисяча триста сорок три грн в порівнянні з покупкою цього дуету в стандартній упаковці)

3. Вигідна пропозиція для покупки "зволожуючого дуету". Купіть Зволожуючу сироватку з гіалуроновою кислотою + набір міні-сайз , що складається з 3-х одиниць зволожуючого крему з гіалуроновою кислотою (загальний обсяг крему - 45 мл). Загальна вартість складе 1604 грн (економія 1000 грн в порівнянні з покупкою цього дуету в стандартній упаковці)

20 вересня 2014

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська