Знову в продажу: чоловічі акційні подарункові набори!

Чоловічі акційні подарункові набори Academie знову в продажу!

Вартість - 30 у.о. (Економія до 50%!).

Комплектація: 2 чоловічих засоби Academie (повний об'єм) + елегантна чоловіча косметичка. Ви можете замовити такі набори

Набір №1 (арт. 457999): Активний скраб глибокого очищення , Активний зволожуючий бальзам з ефектом природної засмаги , Косметичка

Набір №2 (арт. 451999): Гель для вмивання, легкого гоління і зволоження , Активний зволожуючий бальзам з ефектом природної засмаги , Косметичка

Набір №4 (арт. 456999): Активний скраб глибокого очищення , Активний стимулюючий відновлюючтй бальзам , Косметичка.

Детальніше про засоби, що входять в набори.

Активний скраб глибокого очищення : Засіб для ретельного очищення шкіри обличчя, відлущування. Чоловіки поки що недостатньо активно "беруть на озброєння" скраби для обличчя, хоча саме для них якісне отшелушіваеніе неймовірно важливо. Чоловіча шкіра "страждає" більше ніж жіноча, щодня наражаючись агресивному травматичного впливу, тому вона регулярно потребує хорошого догляду. Включіть в комплекс догляду за обличчям скраб - і вже через кілька процедур Ви побачите, що шкіра розгладилася, колір обличчя покращився, роздратування немає. Особа виглідіт приємно молодшим і свіжішим. Скраб Академі має ніжну текстуру і може бути використаний так часто, як це необхідно. Як правило, косметологи рекомендують застосовувати скраб Академі 1-2 рази в тиждень, або курсом 1 раз в 2 дня при необхідності швидко привести шкіру в порядок.

Гель для вмивання, легкого гоління і зволоження - найпопулярніший засіб з арсеналу Academie Men. Забезпечує гладке ковзання і ретельне гоління, навіть триденної щетини. Гель залишається прозорим в процесі гоління, що дозволяє акуратно доглядати за "еспаньйолку", бакенбардами і т.д.

Активний зволожуючий бальзам з ефектом природної засмаги розроблений для щоденного догляду, захисту та зволоження шкіри. Використовується в т.ч. як бальзам після гоління. Ефект засмаги, який дає бальзам, дуже м'який, ненав'язливий. Наче перші промінчики весняного сонця ніжно зігріли шкіру. Підійде для всіх чоловіків, крім дуже світлошкірих. Володіє ніжною консистенцією, не залишає жирних слідів, поліпшить колір, зволожить, допоможе зробити шкіру красивою. Розгладжує дрібні зморшки, зміцнює і підтягує шкіру, заспокоює і забезпечує антиоксидантний ефект. Містить гіалуронову кислоту.

Активний стимулюючий відновлюючий бальзам - інноваційний засіб на основі пептидів покращує тонус і активізує регенерацію шкіри. Розгладжуємо зморшки, запобігає передчасному старінню шкіри. 35+. Ідеальний у використанні після гоління.

Чудовий подарунок справжньому чоловікові, який стежить за собою! Купити акції набори можна в офіційному інтернет-магазині косметики Academie.

Кількість акційного товару обмежена!

18 лютого 2015

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська