На SALE ще +3 товари з великою знижкою + інформація про курс валют

М'який очищаючий засіб для чутливої шкіри

Ідеально підходить для очищення гіперчутливої шкіри або шкіри, що стала такою в результаті різних впливів (неправильно підібраної косметики, грубого очищення, факторів навколишнього середовища). Може бути використаний для зняття макіяжу, в т.ч. з очей.

Принцип емульсії - «масло у воді»: поверхнево-активні речовини формують міцели, які захоплюють «в пастку» жирні субстанції (косметика, шкірне сало, забруднення).


Завдяки м'якому очищуючому агенту прекрасно і ніжно очищує шкіру обличчя та очей. Дарує шкірі дивовижне відчуття м'якості, роблячи її м'якою і еластичною.

Стара ціна :1170 грн
Нова ціна : 603 грн


Очищаюча емуль Derm Acte

Легка емульсія з азелаїновою кислотою для стабілізації ліпідного балансу. Нормалізує гідро-ліпідну мантію шкіри. Повертає шкірі здоровий вигляд. Абсорбує надлишки сального секрету. Забезпечує гарне зволоження. Подвійний матуючийефект на весь день.

Для шкіри з надлишком ліпідів і акне

Стара ціна :1308 грн
Нова ціна
: 715 грн





Очищаюча емульсія / Fluide Purifiant - Academie


Очищаюча сироватка Академі (Serum Purifiant Academie)



Очищуюча сироватка Derm Acte:

Коригувальний догляд для шкіри з надлишком ліпідів і акне.

Активізує синтез бактерицидних пептидів. Усуває запальні елементи.

Відновлює захисні властивості шкіри. Регулює роботу сальних залоз.

Знімає почервоніння. Заспокоює шкіру.

Стара ціна : 1510 грн
Нова ціна
: 777 грн

Інформація про курс валюти і ціни: на сьогоднішній день ціни в інтернет-магазині Academie встановлені по курсу 25,6 грн / євро. Найближчим часом курс євро, швидше за все, підніметься на 2-4%, Це призведе до невеликого підвищення ціни на продукцію нашого магазину. Ми гарантуємо Вам поставку товару за тією ціною, яку Ви бачите у вітрині інтернет-магазину на момент покупки, за умови оплати протягом 1-го робочого дня після здійснення покупки.

Зверніть увагу : доставка акційних товарів (якщо в замовленні немає інших позицій) здійснюється за рахунок покупця, незалежно від суми покупки.

13 жовтня 2015

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська