Потужні антивікові новинки Derm Acte!

Лінійка експертної косметики Derm Acte: це ключ до здорової, сяючої і молодої шкіри. Інноваційні компоненти, які, як правило використовуються для косметологічних процедур - тепер у вашому кремі для обличчя! Це означає, що anti-age косметика буде працювати ще ефективніше, демонструючи результат, який можна порівняти з багатьма косметологічними процедурами.

Нещодавно були представлені дві потужні антивікові новинки Derm Acte: зволожуючий вітамінізований крем з гіалуроновою кислотою, вітамінами В5, Е і F, а також відновлювальний крем-мультикоректор з пептидами і захисним комплексом - для глобальної корекції вікових змін.

Вітамінізований крем можна використовувати вже при перших ознаках старіння, особливо, якщо шкіра схильна до сухості, має тьмяний, землистий колір обличчя, втратила тонус і виглядає втомленою. Крем забезпечує надійний антиоксидантний захист, вітамінізує шкіру, глибоко її зволожує, наповнюючи вологою кожну клітинку, повертає тонус і здорове сяйво. Шкіра знову сповнена життєвих сил і енергії, обличчя виглядає молодше і свіжіше.

вітамінізований крем

Відновлювальний крем-мультикоректор використовується в разі, якщо на обличчі спостерігаються значні ознаки старіння: зморшки, втрата пружності та об'єму, тьмяний колір обличчя, провисання шкіри і інші. Це інтенсивний засіб призначений для їх глобальної корекції - тобто, крем-мультикоректор працює з усіма віковими змінами, інтенсивно омолоджуючи шкіру. В складі містяться пептиди і спеціальний захисний комплекс.

Відновлювальний крем-мультикоректор

15 серпня 2020

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська