Новинка! Масажери для обличчя уже в продажі!

Набридла б’юті рутина? Все ті ж засоби, ті ж рухи, той самий ефект, а шкіра все не стає кращою? Тоді наша новинка саме для вас! Неперевершений вплив на шкіру, покращення лімфотоку, зняття набряків, виведення токсинів - і все це лише в одному девайсі!

Заінтриговані?


Масажери для обличчя - ось ваш вихід!

Відразу уточнимо, що придбати цю новинку можна в нашому партнерському інтернет-магазині luxmarafet.com. Зверніть увагу: на сайті luxmarafet.com діє спільна програма лояльності - всі накопичувальні знижки зберігаються! При оформленні замовлення повідомте менеджеру, що є клієнтом Academie.com.ua і ваша накопичувальна знижка буде врахована в замовленні.

А тепер повертаємось до нашого чарівного девайсу. Хочеться наголосити, що це прекрасне рішення для багатьох проблем зі шкірою. Ефективно, різноманітно, стильно, а головне - легко! Лише декілька хвилин на день і ваша шкіра буде м’якенькою та гладкою як пелюстка троянди.

Більше того, у нас масажери для обличчя тільки від найкрутіших брендів. ReFa та PAO уже багато років піклуються про стан нашої шкіри і є справжніми професіоналами в цьому.

Як це працює? Всі масажери переслідують одну і ту ж мету - м'яко, але впевнено, проробити обличчя, тим самим стимулювавши лімфоток, який допомагає зняти набряки, вивести токсини, зробити шкіру більш сяючою і здоровою. Унікальні структури дозволяють виконувати лімфодренажний масаж навіть при мінімальному натисканні, сфери акуратно підхоплюють шкіру, тим самим стимулюють циркуляцію крові.

Але, для ще кращого ефекту, обов'язково потрібно зволожувати обличчя. У цьому вам ідеально допоможуть наші ампули "Морський коллаген", живильний крем "Комфорт" або ж зміцнюючий догляд Про-Кальцій

Тож скоріше переходьте на luxmarafet.com та обирайте масажер саме для себе!

06 липня 2021

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська