Нові набори Academie: шарм і розкіш Франції

У нас чудові новини! Асортимент магазину поповнився двома чудовими наборами від Academie. Кожен з наборів укладений в оригінальну упаковку, виконану з воістину французькою чарівністю.

У наборі «Паризький шарм» ви знайдете Абрикосовий крем-сяйво і крем «Дінастіан», призначений для шкіри навколо очей. Крем-сяйво являє собою аквабальзам з магічною текстурою для створення «вау-ефекту» на шкірі. Збагачений активними інгредієнтами і комплексом для розкриття сяйва шкіри, цей продукт віртуозно приховує недосконалості, роблячи шкіру рівною і гладкою, захищає від негативного впливу навколишнього середовища. Крем для контуру очей Дінастіан, що має в своєму складі омолоджуюче масло жожоба, розгладжує зморшки навколо очей, роблячи погляд відкритим і юним.

У наборі «Французька розкіш» ви знайдете поживний крем «7 чудо» і крем для контуру очей «Дінастіан». Цей французький дует дарує шкірі розкішне задоволення професійного догляду. Комплексний вплив правильно підібраних засобів покращує зовнішній вигляд шкіри, відновлює її м'якість і пружність, робить поверхню обличчя гладкою і шовковистою.

04 лютого 2019

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська