Новинки Academie BronzExpress

Поговоримо про автозасмагу. Штучна засмага - штука хороша, шкіра не страждає від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання, отримує приємний мерехтливий відтінок і, що важливо, додатковий зволожуючий догляд. Але, давайте визнаємо, нанести автозагар так, щоб він виглядав натурально, та ще задача! Тут, мабуть, знадобиться вся вікова жіноча мудрість і ... крапелька чарів від Academie Bronz'Express. За допомогою наших новинок для автозасмаги кожна дівчина зможе перевтілитися в справжню мерехтливу богиню.

Секрет автозасмаги від Academie Bronz'Express:

  • Пілінг. Пам'ятайте, рівномірна автозасмага буває тільки на рівній шкірі. Приголомшливий результат відлущування забезпечує наша перша новинка - Гель-скраб для душа. Формула подвійної дії, що містить відлущуючі гранули і AHA-кислоти, м'яко очищає шкіру від відмерлих клітин і сприяє пом'якшенню огрубілих ділянок шкіри.
  • Зволоження. Вже маючи досвід нанесення автозасмаги, ви напевно помічали, що деякі ділянки шкіри після процедури виглядають темніше інших? І це по-справжньому пригнічувало, правда? Засоби для автозасмаги сильно затемнюють сухі ділянки шкіри (наприклад, лікті або коліна), саме тому перед нанесенням автозасмаги потрібно подбати про гідне зволоженні цих проблемних зон. Для цього знадобиться наша наступна новинка - Зволожуючий лосьйон для тіла. Засіб інтенсивно зволожує і розгладжує шкіру. Нежирна текстура приємно розподіляється по тілу, роблячи шкіру м'якою і сяючою.
  • Правильна формула автозасмаги. Не всі засоби для автозасмаги однакові. Знайти своє - вкрай складно. Доведеться переглянути безліч продуктів, щоб знайти свій натуральний відтінок. Або ж можна просто довіритися експертам. Academie створив ідеальний лосьйон-автозасмагу, який підходить, як для обличчя, так і для тіла. Маючи водорозчинну формулу, лосьйон легко наноситься на тіло, швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості і плям. Біо-активний склад засобу містить компонент для штучної засмаги Self-Taning Factor і дігідроксіацетон, який вступає в реакцію зі шкірою, утворюючи «меланоїдіни», що забарвлюють шкіру в колір натуральної засмаги.

01 жовтня 2018

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська