Нова SPA-колекція для тіла Jungle Tropicale вже у продажу!

Амазонія - це символ неприступної дикої природи, одне із зелених святилищ і головних легких нашої планети. В її непрохідних, потопаючих  у зелені лісах знайшли для себе будинок найдивовижніші тварини. Звідусіль лунають солодкі аромати соковитих тропічних фруктів, раз у раз чути спів птахів самих строкатих забарвлень, десь вдалині шумлять водоспади, а спекотне сонце змінюється проливним теплим дощем.

Зустрічай нову SPA-лінійку для тіла Jungle Tropicale (Тропічні джунглі) - третю в колекції для тіла SPA Destination.

У колекцію входить 3 засоби - скраб для тіла, крем-молочко для тіла і крем для рук, а також лімітований продукт - маска-пілінг для обличчя. Нова лінійка має приголомшливий, яскравий аромат із солодкими і свіжими нотами, що відображають соковитість екзотичних фруктів і бідьорячу свіжість диких джунглів.

Понад 99% натуральних компонентів в складі!

Центральним інгредієнтом всіх засобів Jungle Tropicale виступає екстракт папайї - сильний антиоксидант, що пригнічує дію вільних радикалів, а також має виражені ексфоліюючі властивості завдяки папаїну.

Почніть процедуру амазонського догляду за шкірою з ексфоліаціі. Скраб для тіла "Тропічний нектар" містить цукор і насіння Чіа, які м'яко відлущують мертві клітини шкіри. Екстракт папайї відповідає за антиоксидантний захист і хімічну ексфоліацію шкіри. Вітамін Е бореться зі старінням, а рослинні олії глибоко живлять епідерміс.

Потім, нанесіть зволожуюче крем-молочко "Екзотична весна" , яке зволожить, пом'якшить і заспокоїть шкіру. У його формулі міститься екстракт папайї (захист від окислювального стресу + ексфоліація), а також масло ши, кококосова олія, вітамін Е і олія соняшнику. Шкіра отримує необхідний догляд.

Не забудьте про руки - нанесіть крем для рук "Тропік" з екстрактом папайї, маслом ши, екстрактом буряків, вітаміном Е, кокосовою олією і олією соняшнику. Він миттєво зволожить і пом'якшить навіть дуже суху шкіру рук, при цьому швидко вбереться і не створить жирної плівки.

Лімітований засіб в лінійці - маска-пілінг для обличчя "Тропічний коктейль"! Целюлозна основа просякнута есенцією з екстрактом папайї, комплексом АНА-кислот і гідролатом апельсина, завдяки чому ефективно відлущує шкіру і допомагає вирішити ряд проблем:

- м'яко видаляє ороговілий шар шкіри;
- освітлює і вирівнює тон обличчя;
- відбілює пігментні плями;
- розгладжує дрібні зморшки;
- очищає вміст пор і запобігає появі запалень.

09 квітня 2021

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська