Лімітовані новинки вже у продажу!

У жовтні Academie Scientifique de Beaute поповнив асортимент відразу двома новинками, що відносяться до лімітованого видання. Поспішайте придбати - кількість обмежена!

У продаж повернувся знаменитий вінтажний фіалковий крем №27 з унікальним компонентом - фіалковим соком. Даний крем є лімітованим, тому, поспішайте придбати заповітний тюбик вінтажного крему в сучасній інтерпретації!

Вінтажний фіалковий крем поєднує в собі традиційні компоненти (фіалковий сік) і передові технології. Засіб підходить для абсолютно будь-якого типу шкіри - крем є універсальним зволожуючим кремом з приємною оксамитовою текстурою, яка дарує шкірі комфорт і максимум зволоження. А вишуканий аромат квітів фіалки - це візитна картка крему.

фіалковий крем

Друга новинка - це лімітоване яблучне мило-ексфоліант для тіла. Вишукане преміальне мило забезпечує шкірі першокласний догляд завдяки наявності в його складі оригінальної яблучної води, яблучної м'якоті, яблучного насіння (ексфолюючі частинки), масел солодкого мигдалю і ши, а також гліцерину рослинного походження. Мило має знаменитим ароматом лінійки Hydraderm, який залишається на шкірі ароматною ніжною вуаллю.

Яблучне мило-ексфоліант
10 жовтня 2020

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська