Новинка! Sève Miracle тепер з помічниками!

Незалежно від віку, сяючий колір обличчя є ключем до краси для всіх жінок і результатом зміцнення шкірного бар’єру та підтягнутої шкіри. Щоб глибоко відновити епідерміс, дослідницькі лабораторії Académie Scientifique de Beauté створили SÈVE MIRACLE.

Seve Miracle уповільнює процес старіння на 3 ділянках шкіри:

  • Запобігає атрофії епідермісу - покращує бар'єрну функцію
  • Бореться зі сплощенням дермоепідермального з'єднання - підвищує тонус шкіри
  • Діє на зміни дермальної матриці - зменшує глибокі та дрібні зморшки

Нова серія Séve Miracle створена на основі екстракту ірису, який діє на трьох рівнях шкіри: захищає гідроліпідний бар'єр, захищає шкіру, відновлює її, якщо вона була уражена, діє на з'єднання дерми та епідермісу, яке є дуже важливим для молодість нашої шкіри, а потім створює ефект регенерації клітин.

Культовий крем Seve Miracle, який багато років є одним з найпопулярніших засобів Academie, отримав потужних "помічників " - сироватку для обличчя та крем для повік. Утрьох вони не залишать шкірі з ознаками в'янення жодних шансів!

А тепер розберемо кожен засіб окремо:

1. Відновлюючий денний/нічний крем Seve Miracle The Cream;

Тепер ще більш натуральний! Крем "Сьоме диво" від Academie на 98,2% складається з інгредієнтів натурального походження! Він насичує шкіру необхідною вологою і перешкоджає її швидкому випаровуванню. Обличчя стає сяючим, набуває здорового кольору. Розгладжуються глибокі і дрібні зморшки, заломи, шкіра відновлюється і омолоджується. Запускаються процеси регенерації в клітинах.

2. Відновлююча сироватка для щоденного застосування Seve Miracle The Serum;

Сироватка "Сьоме диво" від Academie – це 99,1% натуральних інгредієнтів, що відновлять вашу шкіру!

Це диво-засіб дуже швидко покращує біомеханічні властивості (тонус, пружність), надає сяючого кольору обличчя, регенерує шкіру і розгладжує навіть найглибші зморшки.

3. Відновлюючий гель-крем для очей і повік Seve Miracle The Eyes

98,3% інгредієнтів натурального походження – це саме про Крем для повік "Сьоме чудо"!

Крем для повік "Сьоме Чудо" омолоджує шкіру навколо очей на клітинному рівні. У нього легка освіжаюча текстура, що омолоджує, підтягує шкіру повік, зменшує глибину зморшок.

При регулярному застосуванні косметики Академі Seve Miracle спостерігається видимий омолоджуючий ефект, який триватиме довгий час! Тепер боротьба зі зморшками стала набагато простішою і результативнішою, а ідеальна шкіра обличчя перестала бути нездійсненною мрією.


07 липня 2022

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська