Новинки Academie: новорічні набори

Academie представляє новинку - новорічні набори професійної косметики для ідеального догляду за шкірою в домашніх умовах «Різдвяні історії від Academie»:
- Набір «Програма глибокого зволоження»;
- Набір «Зволоження 24 години»;
- Набір «Ідеальний омолоджуючий альянс».

Набір «Програма глибокого зволоження» Deep Hydration Program Academie

«Програма глибокого зволоження» - це засоби антивікової косметики для дегідратованої шкіри, яка втратила сяйво і пружність. Застосовується як догляд після процедур мезотерапії, мезоліфлінга або ін'єкцій філерів.

Інтенсивна зволожуюча сироватка 4D (30мл) - це ніжний за структурою засіб, що забезпечує інтенсивне і глибоке зволоження, яке відчувається на протязі всього дня, завдяки наявності чотирьох видів гіалуронової кислоти.

Вітамінізований зволожуючий крем (50мл) з ультра-танучою текстурою дарує миттєве наповнення шкіри вологою, прибирає ознаки втоми. Має ефект зволоження, розгладження і відновлення.

ЕКОНОМІЯ: 36%


Набір «Зволоження 24 години» At The Sourse Of Hydration Academie

Дует 2 косметичних засобів з цього набору забезпечить негайне і тривале зволоження для всіх жінок, незалежно від віку і типу шкіри:

Сироватка Hydraderm 24 H (30мл) інтенсивно зволожує шкіру завдяки активним інгредієнтам і мінімікросфери гіалуронової кислоти, надає розгладжуючий ефект.

М'який зволожуючий крем-оксамит (50мл) додатково доглядає, підвищуючи свою ефективність при одночасному застосуванні з сироваткою. У цьому продукті поєднуються рослинні протеїни і масло ши.

ЕКОНОМІЯ: 17%


Набір «Ідеальний омолоджуючий альянс» Magestic Age Recovery Scincares Academie

Чарівний омолоджуючий догляд за шкірою, що в'яне, від Academie. Розгладжуються поверхневі і глибокі зморшки, коригуються інші недоліки.

Відлущуючий догляд (50мл) - ефективний скраб подвійної відлущуючої дії повертає шкірі м'якість і сяйво завдяки м'якому й глибокому очищенню від метрвих клітин і забруднень.

Поживний крем «Сьоме чудо» (50мл) забезпечує зміцнення захисного бар'єра, ущільнення шкіри і розгладження мікрорельєфу. У своєму складі має поживні масла зародків пшениці, фундука та соняшнику.

ЕКОНОМІЯ: 30%

13 листопада 2019

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська