Time+: нова антивікова серія від Academie!

Вже у продажу!

У грудні асортимент Académie Scientifique de Beauté поповнився новою розкішною антивіковою серією засобів Time+, в яку увійшли принципово нові сироватка та крем для обличчя. Основні вектори дії нових препаратів - вирівнювання тону обличчя, освітлення пігментації, поліпшення текстури шкіри, зміцнення її природного захисного бар'єру, а також відновлення контурів обличчя. 

Нова лінійка засобів призначена для зрілої шкіри з видимими віковими змінами, спровокованими генетичним, гормональним і екзогенним старінням. Основними показаннями до застосування Time+ є:

- погіршення контурів обличчя, втрата об'ємів, витончення шкіри;
- блідий, землистий колір обличчя, відсутність сяйва;
- втрата пружності та еластичності;
- погіршення текстури шкіри;
- чутливість шкіри до зовнішніх чинників, спровокована ослабленням природного захисного бар'єру. 

Крок 1: Коригувальна сироватка для вирівнювання тону

Серум з легкою і розкішною масляною текстурою миттєво зволожує, живить і заспокоює шкіру. Центральний компонент формули - екстракт кореня солодки (лакриці), який по праву вважається одним з найбільш ефективних компонентів для освітлення шкіри, вирівнювання тону обличчя та боротьби з пігментацією. Завдяки йому сироватка моментально освіжає обличчя, а при регулярному застосуванні освітлює вже існуючі пігментні плями і перешкоджає їх повторну появу. Гіалуронова кислота високої і низької молекулярної маси забезпечує глибоке зволоження як на поверхні шкіри, так і в її глибоких шарах. Екстракт лакриці доповнений екстрактом лимона, бентонітом і лимонною кислотою, які також ефективні при гіперпігментації. Органічне масло фундука, керамід 3 і масло ши борються з сухістю і відновлюють ліпідну мантію шкіри, а екстракт білої верби надає сильний антиоксидантний захист. Сироватка підходить для зрілої шкіри будь-якого типу і підходить для щоденного застосування вранці і ввечері.

Крок 2: Зміцнюючий догляд Про-Кальцій

Крем з водянисто-масляною текстурою миттєво вбирається і залишає після себе оксамитовий фініш. Кальцієва сіль, один з головних компонентів препарату, допомагає відновити щільність шкіри, зберегти вологу в клітинах, запобігти зневоднення і відновити її природний захисний бар'єр. Завдяки потужним антиоксидантам (токоферол, фітинова кислота, лецитин, екстракт кісточок обліпихи, екстракт кореня солодки) крем захищає шкіру від окисного стресу, уповільнюючи старіння. Екстракт лимона стимулює обмін речовин і м'яко освітлює шкіру, керамід 3 бореться з сухістю і відновлює ліпідний бар'єр, а квітковий віск акації захищає шкіру від навколишнього середовища. Відразу після нанесення шкіра стає наповненою, гладкою і шовковистою, поліпшується колір обличчя. При регулярному застосуванні відновлюється природний захист шкіри, повертається пружність і еластин, удосконалюються контури обличчя, а тон стає свіжим і однорідним. 

У наборі вигідніше!

Нові препарати Time+ можна придбати як окремо, так і в подарунковому наборі в красивій святковій упаковці. Купуючи засоби в наборі, ви економите 16%!

Замовте новинки вже сьогодні і зустрічайте Новий рік з красивою доглянутою шкірою!

10 грудня 2020

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська