Акційні набори від Academie - ідеальний подарунок до 8-го Березня!

Academie пропонує дійсно ідеальні подарунки: набори косметики, які порадують кожну жінку!

Підійде для всіх типів шкіри! Проблема подарунка до жіночого свята вирішена на 100%, навіть якщо Ви не знаєте який тип шкіри у тій, кому він призначений!

Знижка 15% і стильна косметичка в подарунок! Креми в стандартних упаковках, з відмінним терміном придатності. Набір №1 Дінастіан + Рожева інфузія

Склад набору:

- Крем для контуру очей Дінастіан (Dynastian) - легендарний крем від виробника французької професійної косметики Academie. Один з найзнаменітіших кремів для контуру очей!

- Нічний крем з екстрактом прованської троянди "Рожева інфузія" - новинка, швидко стала бестселером. Інтенсивний нічний догляд.

- Косметичка













Набір №2 Сяйво шкіри

Склад набору:

- Сироватка "Сяйво шкіри" - використовується для щоденного догляду. День/ніч. Наноситься на очищену шкіру як самостійний засіб або ж - під крем, для посилення його дії. Можна використовувати на все обличчя, включаючи ніжну зону навколо очей.


- Крем-аквабальзам "Сяйво шкіри" - Нічний / денний (універсальний) крем. Новинка, що швидко став бестселером. Ідеально - використовувати в дуеті з сироваткою, що також входить в набір.


- Косметичка











Купити ідеальні подарунки Academie можна, зателефонувавши за телефонами в шапці листа, або ж зробивши замовлення на сайті! Безкоштовна доставка! Всі особисті та бонусні знижки діють!

26 лютого 2018

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська