Міні-формати уже в наявності!

Увага! Компанія Академі випустила ваші улюблені засоби у міні-версіях! В чому ж суть міні-сайз і які у нього переваги?

1. Міні дозволяє спробувати, перш ніж купити.

Вибравши мініатюрний розмір дорогого продукту, про який ви постійно мріяли, ви можете протестувати його на вашій шкірі, перевірити ефективність та впевнитися, що засіб вартує своєї ціни.

2. Міні-формати - це найкращі друзі жіночої сумочки.

Чи знайома вам ситуація, коли потрібно терміново зібрати сумку на 2-денну подорож: чи то на бізнес-зустріч, чи то до подруги на дівич-вечір. Валізу тягнути зовсім не хочеться, а всі засоби для догляду просто не поміщаються в сумку. От саме тут і приходять на допомогу міні-формати. Адже вони дозволять вам зберегти такий необхідний простір та допоможуть повноцінно доглянути за собою. Більше того, вони ще й легкі - тому ваші плечі не будуть боліти.

3. Міні ніколи не обернеться проти вас.

Ви коли-небудь діставалися до дна баночки тоніка для обличчя протягом часу дії продукту? Як щодо туші для вій, ви справді викидаєте її після рекомендованих трьох місяців? Чи, може, ви використовуєте її, доки вона не стане сухою, крихкою і сповненою бактеріальних утворень.

Тут без будь якого осуду, ми лише вважаємо, що з міні-форматом такого ніколи не трапляється. Міні ніколи не обернеться проти вас і не змусить вас переживати за терміни використання і миритися в собі з протермінованим продуктом, бо викинути шкода.

4. Міні версії - це готовий тревел-набір.

Як часто саме ваші улюблені засоби є у тревел-наборах? Зазвичай, потрібно обирати із доступного. А міні-формати дають нам можливість зібрати свою ідеальну дорожню косметичку з перевірених засобів і бути впевненою у результаті. Крім того, залишається більше місця для гарних суконь у валізі. :)

Міні-версію отримали такі засоби:

Нічний оновлюючий крем-ексфоліант
М'який зволожуючий крем-оксамит
Міцелярна вода
Пре-сироватка
Молочко-м'який пілінг 2 в 1
Мультивітамінна маска від Академі
Універсальний очищуючий засіб
Абрикосовий крем-сяйво
Гіпоалергенне молочко
Гіпоалергенний тонік


08 липня 2022

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська