Нові чудові набори. Знижка до -31%

Ловіть момент!

У листопаді ми пропонуємо Вам 4 нових чудових набори. Знижка до 31%! Плюс - оригінальна упаковка або косметичка в подарунок!

Набір №1 - все що потрібно для зволоження шкіри обличчя і догляду за ніжною зоною навколо очей! Нова сироватка Гідрадерм, завдяки гіалуроновій кислоті у складі, дозволяє підтримувати рівень зволоженості шкіри 24 години! А Ліпосомальна програма для повік - справжній хіт цієї осені - зробить Ваш погляд свіжим і відпочившим!

Набір №2 - комплексний догляд з косметикою Academie Derm Acte. 2 засоби для очищення шкіри (щоденного і глибокого) + денний крем з високим фактором захисту від сонця, який може використовуватися як для регулярного догляду, так і після естетичних процедур!

Набір №3 - незрівнянні аромати і сила природних засобів краси приховані в кожному тюбику Academie Aromatherapie. У наборі 2-х етапний догляд за шкірою повік (очищення + зволоження) і поживний крем (денний/нічний) для обличчя.

Набір №4 - догляд, створений спеціально для чоловічої шкіри! Умивання і гоління, догляд за шкірою обличчя і периорбітальної області.

В рамках розпродажу до «Чорної п'ятниці» бренд Academie запускає акцію 3+1*! Купуючи три будь-яких товари Academie, ви отримуєте в подарунок ще один продукт з будь-якої лінії бренду, крім Derm Acte. Зі списку внизу ви можете самостійно вибрати ту товарну позицію, яку хочете отримати в подарунок.

*Подарунок в промо-об'ємі.

21 листопада 2018

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська