Новинки: колекція для тіла Body SPA

Подорож в далекі краї прямо у вас у ванній!

Бренд Academie представляє нову лінійку засобів Body SPA, яка надихнула двома абсолютно різними куточками світу - традиційною Японією і спекотною Полінезією. У кожній колекції три засоби - крем для рук, лосьйон для тіла і скраб - те, що потрібно для розкішного догляду за тілом.

Дозвольте собі відволіктися і трохи розслабитися у цвіті прекрасної сакури - символу країни висхідного сонця. Тонкий і ніжний аромат налаштує на романтичний і спокійний лад, допоможе перезавантажити думки і отримати заряд енергії. Проведіть відлущування скрабом, потім нанесіть лосьйон для тіла і завершите процес догляду ніжним кремом для рук. Делікатний аромат буде нагадувати про себе ледь відчутною вуаллю.

А може, ви хочете зануритися в атмосферу жарких тропіків - де цілий рік літо, все навколо рясніє соковитою зеленню, а з різних сторін то і діло, що доносяться п'янкі аромати тропічних фруктів і квітів? Тоді, влаштуйте собі полінезійський ритуал краси з новими засобами від Academie. Ніжний скраб делікатно видалить мертві клітини, крем для тіла зволожить шкіру, а крем для рук усуне сухість і зробить шкіру ніжною, гладкою і ароматною. Делікатний тропічний аромат піднімає настрій і бадьорить, нагадуючи про відпустку мрії біля океану.

20 березня 2020

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська