Time Active - нова серія для захисту вашої шкіри! Скоро у продажу!

Всі ми знаємо, яким шкідливим є штучне світло. Випромінювання призводить до швидкого в'янення нашої шкіри і, як наслідок, втрати презентабельного вигляду. Але вихід є!

Фахівці дослідницької лабораторії Académie Scientifique de Beauté створили лінію Time Active для боротьби з цифровим старінням шкіри і призначену для міських, динамічних, активних жінок, які ведуть часто зайнятий спосіб життя.

Особливість продуктів полягає в тому, що вони забезпечують захист від синього світла, випромінюваного екранами гаджетів, які ми використовуємо щодня (мобільні телефони, планшети, комп'ютери, телевізори).

Зірковим інгредієнтом цієї лінійки є екстракт квіток вишні, який протидіє шкідливому впливу повсякденному житті на шкіру (стрес, недолік сну, міське середовище). Формула, вироблена у Франції, допомагає забезпечити остаточний захист шкіри від старіння, викликаного синім світлом: окислення, запалення, пігментних плям, в’янення шкіри і зморшок.

Нова лінія складається з 3 продуктів:

Ліпосомальний енергетичний бустер - 98,9% активних інгредієнтів натурального походження.

Неймовірно легка і ніжна текстура. Незамінний щоденний союзник при міському способі життя. Захист від оксидативного стресу, розгладжує шкіру, може використовуватися як основа під макіяж. Містить екстракт вишневого кольору, органічний гель алое вера, екстракт буряка активний, інгредієнт проти забруднень - полісахарид. Бар'єр з ефектом «другої шкіри» захищає від екологічного забруднення.

Крем для контуру очей Династіан - 99% активних інгредієнтів натурального походження.

Має невагому текстуру, розгладжує перші зморшки, захищає контур очей від дії синього світла, бореться проти темних кіл і набряків навколо очей, надає сяйво завдяки екстракту вишневого кольору, натуральному кофеїну, цераміди і екстракту кукурудзи. Офтальмологічні перевірено.

Омолоджуючий крем «Hydrastiane» - 99,1% активних інгредієнтів натурального походження.

Ніжний крем миттєво вбирається і надає відчуття комфорту, зменшує прояви перших зморшок, зволожує, вирівнює колір обличчя і дарує сяйво і свіжість. Містить такі активні інгредієнти, як екстракт вишневого кольору, органічне масло жожоба, віск рослинного походження і вітамін E.

Таким чином, лінія Time Active - це не тільки екологічні формули, висока тропність до епідермісу і турбота про навколишнє середовище. Це ще й набагато більш висока ефективність, абсолютна безпека, виражена регенерація, якісний захист від негативних факторів навколишнього середовища і HEV-випромінювання.

У продажу з 09.08!

04 серпня 2021

Написати коментар

Ми автоматично визначили вашу мову як українську.
Ви можете змінити її тут:

Українська Російська